Mindennapjaink nem mindennapiak...

BABRA

BABRA

Veronika blogol

2017. szeptember 12. - Babra

Szegény blogunk eddig nem sok bejegyzést ért meg, de most, hogy ismét itthon vagyok,

a csendet ezennel megtöröm!


img_0245.JPG

Elsősorban interjúkat, rövid jegyzeteket, személyes gondolatokat szeretnék megosztani, amelyek mind kapcsolódnak valahogy a Babrához - a zenéről általában, számomra különleges zenészekről, koncertekről, ismerősökről és barátokról, akikre büszkék vagyunk, utazásról, munkákról, tervekről, emlékezetes vagy kellemetlen, de tanulságos pillanatokról.

Az első bejegyzést majd rögtön egy interjúnak szentelem, melyben - mint mindenki tudja, aki ismer bennünket - egy számunkra különösen példaértékű zenekarról, a Söndörgőről lesz szó. 

Addig is, az elmúlt félév során Artaban és Thesszalonikiben lőtt fotóimat ajánlom nézegetésre, van néhány egészen hangulatos közöttük. » https://www.flickr.com/photos/153168873@N02/albums

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babraband.blog.hu/api/trackback/id/tr4312811252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása