Mindennapjaink nem mindennapiak...

BABRA

BABRA

Indulás, fejenpörgés, triplaszaltó...Babra menni Womex?!

2015. február 28. - Babra

Lassan egy éve annak, hogy összesodródtunk az univerzumban mi, akik olyan mások vagyunk, mégis nagyon is jól értjük egymást.

A mai a nap fontos. Bizonyítéka barátságnak, önzetlenségnek és annak, hogy tényleg létezik az a bizonyos munka gyümölcse...és itt érik a kezünkben! Értelmet kap a mesterség szó és rájövök az örök fiatalság titkára...ez persze nem más, mint a zene. Talán ezt sem én találtam ki, de jó a bőrömön érezni.

A Babra zenekar - vakmerőség ide vagy - jelentkezik a 2015 októberében Budapesten megrendezésre kerülő WOMEX - THE WORLD MUSIC EXPO-ra, ami a népzene és világzene műfajának őrült nagy színtere...egy ilyen fiatal zenekarnak, mint amilyen mi vagyunk, igazi kihívás a showcase-re való felkészülés...de mivel mi szeretjük - és mások is, például a Török Feri - , hogy bátrak vagyunk és nyughatatlanok, nincs más hátra, mint előre!

Csak hogy mindenki képben legyen....erről van szó: http://www.womex.com

A Fonóban már beindult a  WOMEX- rakéta workshop formájában, hála a Hangvetőnek...Hadd dicsekedjek! Simon Broughton, a Songlines magazin főszerkesztője csak ennyit mondott a workshopon adott koncertünk hallatán:"absolutly highlight"... Na, ez aztán a motiváció! Sziréna fel és rohamosztag: biográfia, klip, honlap, stúdió...mindezt kevesebb, mint két hét leforgása alatt sikerült többé-kevésbé megszervezni, és máris nyakig benne ülünk a zeneiparban...

Ez a nap pedig kifejezetten szimbolikusnak tűnik.

img_4821.jpg

Ma reggel sátrat vert a Babra karaván egy zseniális lakás-stúdióban, hogy rögzítsen egy-két jól strukturált számot - persze nem csak a WOMEX miatt... A jutalom pedig este a Művészetek Palotájában a Söndörgő és a Mostar Sevdah Reunion koncertje - természetesen kötelezően szabadonválasztható (ezt a kedves szókapcsolatot az egyetemi tárgyfelvételi rendszer ihlette).

Mit is írhatnék...sokkolóan jó a Söndörgő! 

És itt állunk, valahol az útelágazásnál...látjuk magunkat egy éve és most...egyértelműen materializálódik a jövő.

img_4787-1.JPG

Ezennel útjára bocsátom a mi közös életünk lapjait...ha minden jól megy, megtudhatja a világ, mi a tökéletes zenekar receptje! :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babraband.blog.hu/api/trackback/id/tr227228467
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása